FAQ

Veel gestelde vragen


Hieronder vindt u enkele veel gestelde vragen. Indien u hier geen antwoord op uw vraag vindt, aarzel dan niet om ons te contacteren.
Hoe kan ik reserveren?

U kan reserveren via het online contactformulier, per mail of telefonisch.

De reservering is pas definitief van zodra wij deze bevestigd hebben.

Wij antwoorden doorgaans binnen de 24u, indien u geen antwoord hebt gekregen, gelieve ons opnieuw te contacteren.Hoe verloopt de betaling?

De betaling gebeurt contant bij de levering of op voorhand per overschrijving. Gelieve bij de overschrijving steeds de datum en het type springkasteel te vermelden.Wat bij een annulatie?

Indien u meer dan een maand op voorhand annuleert, is dit kosteloos.

Wanneer u in de periode van een maand tot 1 week voor de reservatiedatum annuleert, hanteren wij de waardebonregeling. U betaalt de prijs van het springkasteel tot maximum 100 euro en krijgt een waardebon voor hetzelfde bedrag met een geldigheidsduur van 1 jaar.

Indien u in de laatste week annuleert, vragen wij een annulatievergoeding van 50 EUR. U betaalt 100 euro per overschrijving en krijgt een waardebon van 50 EUR toegestuurd met een geldigheidsduur van 1 jaar.


Annulatie door slecht weer.

Indien u meer dan 48u op voorhand annuleert omwille van een slecht weer voorspelling is dit kosteloos.

Bij een annulatie door een slecht weer voorspelling binnen de 48u voor de levering, vragen wij een annulatievergoeding van 50 EUR.Wat met de levering, ophaling en plaatsing?

De levering is gratis binnen een straal van 35km rond Bambrugge (Erpe-Mere).

Het uur van de levering en ophaling proberen we altijd samen met u af te spreken en ook te respecteren. In drukke periodes kan het wel zijn dat we een beetje moeten afwijken van de gewenste uren zodat we de plaatsingen aansluitend kunnen inplannen.


Voor de plaating moet u een doorgang van 1 à 2 meter rond het springkasteel voorzien. Het springkasteel wordt door ons opgezet op de door u aangeduide plaats. Het springkasteel mag niet meer verplaatst worden na de opstelling.


De ophaling gebeurt op het door u gewenste uur. Het springkasteel blijft het liefst opgeblazen tot het moment van ophaling, zodat we het kunnen controleren. U hoeft niet te helpen bij het afbreken, al wordt een helpende hand zeker geappreciëerd.Hoe verloopt de plaatsing?

De springkastelen worden opgesteld op de door uw aangeduide plaats en dit op een egale ondergrond. Gelieve bij de reservering te laten weten of het een harde ondergrond is of gras. Het springkasteel wordt steeds op een grondzeil geplaatst. Het springkasteel wordt ontrold en aangesloten op de blower.Wat bij regen?

Het springkasteel blijft het best opgeblazen, tot wij dit komen ophalen. Indien u het springkasteel aflaat kan de regen blijvende schade veroorzaken.


Enkel bij onweer of enorme wind laat je het springkasteel af uit veiligheidsoverwegingen. Gelieve dan ook het springkasteel dubbel te vouwen zodat het springkasteel aan de binnenkant droog blijft. Van zodra het stopt met regenen kan je het springkasteel terug open vouwen en terug opzetten, zodat het terug kan drogen en de kinderen verder kunnen spelen.Andere vragen?

Indien u nog andere vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Copyright © All Rights Reserved